Analiza osvetlitve in izbor svetil pri pasivni hiši

Za vsak objekt lahko pripravimo predlog izbora luči, za katere Vam podamo vse potrebne parametre za odločitev. Luči Vam predstavimo na podlagi vzorca, kataloga in ambientalnih slik. Izbrano luč lahko vstavimo tudi v 3D model Vašega objekta, da lahko zelo natančno vidimo njen učinek v prostoru.

Poleg ambientalne umestitve luči v računalniški 3D model, naredimo še zelo natančno analizo osvetlitve na način, kot je prikazano spodaj. Za vsak prostor naredimo poseben izračun, kjer lahko zelo natančno predvidimo vpliv posamezne svetilke in učinek njene jakosti. Na ta način Vam zagotovimo primerno osvetlitev prostora Vašega objekta.

 

Simulacija osvetlitve - PasivnaGradnja.si Simulacija osvetlitve - PasivnaGradnja.si

Vsako izbrano svetilo – lučka je posebej prikazana, tako v sliki, kot v tehnični risbi in ambientalni postavitvi.

Simulacija osvetlitve - PasivnaGradnja.si

Svetlobna analiza celotnega objekta je prikazana v ločenem segmentu projekta, ki je osnova za izdelavo elektro inštalacij. Dva primera sta vidna spodaj. S klikom na posamezni prikaz se Vam bo le ta povečal.

Prepričani smo, da Vam lahko ponudimo celostno storitev, ter da smo kvaliteten in korekten partner pri izvedbi Vašega objekta, ki bo Vam prijeten Dom, nam pa kvalitetna referenca. Ponujamo Vam torej objekt, ki bo zadostil vsem evropskim kriterijem za pasivno ali nizkoenergijsko gradnjo.

Kontaktirajte nas!

PasivnaGradnja.si je skupina izredno Usposobljeni Strokovnjakov

Ponujamo Vam Celostni pristop, Vodenje in Realizacijo Vašega objekta - PASIVNA HIŠA od PROJEKTA do OBJEKTA!
Kontaktirajte nas!