Energy Plus System – predstavitveni material

Vrhunski gradbeni sistem za gradnjo pasivnih in nizkoenergijskih hiš

Predstavljamo Vam vrhunski gradbeni sistem, ki je posebej zasnovan in razvit za gradnjo energetsko varčnih masivnih objektov, z velikim poudarkom na reševanju detajlov. Sistem gradnje omogoča izvedbo objekta popolnoma brez toplotnih mostov, hitro, natančno, predvidljivo in predvsem onemogoča napake.

Sistem je razvid v štirih različnih debelinah od katerih ima vsaka razvite vse komponente, ki so potrebne za izvedbo objekta. Sistem ima poleg osnovnih zidnih elementov razvite kotne elemente, prekladne elemente, špaletne elemente, elemente za izvedbo preklad in nosilce, element za izvedbo izolacije oboda plošče in oder kot pripomoček za zagotavljanje popolne ravnosti, vertikalnosti in stabilnosti zidu med gradnjo.

Sistem je zelo primeren za izvedbo nizkoenergijskih in pasivnih objektov, kot je Pasivna hiša ali Plus energijska hiša. Sistem ima tudi vrhunsko zasnovan sistem za dušenje zvoka, s čimer je edinstven na trgu.

Osnovni prikaz uporabe sistema:

Prospekt lahko odprete tudi s klikom na to povezavo: Energy Plus System – predstavitveni letak – PasivnaGradnja.si

Prikaz Vaše pridobitve z uporabo sistema Energy Plus System E+500 v primerjavi s klasično opečno gradnjo.

Prikazana je primerjava med uporabo našega sistema E+500 in klasično gradnjo z dodano izolacijo. Primerjava je narejena na objekt Mirna. Upoštevana je izvedba objekta v treh etažah K+P+N. Razvidno je, da je klasični opečni zid za enako izolativnostjo debelejši 19 cm. Če upoštevamo, da je objekt v obeh primerih enakih zunanjih dimenzij, pridobite z uporabo Energy Plus sistema 25,36 m2. Natančneje je prikazano spodaj.   

Prospekt lahko odprete tudi s klikom na to povezavo: Energy Plus System – Prikaz razlike v kvadraturi E+500 – Pasivna Gradnja.si

Prikaz Vaše pridobitve z uporabo sistema Energy Plus System E+400 v primerjavi s klasično opečno gradnjo.

Prikazana je primerjava med uporabo našega sistema E+400 in klasično gradnjo z dodano izolacijo. Primerjava je narejena na objekt Mirna. Upoštevana je izvedba objekta v treh etažah K+P+N. Razvidno je, da je klasični opečni zid za enako izolativnostjo debelejši 19 cm. Če upoštevamo, da je objekt v obeh primerih enakih zunanjih dimenzij, pridobite z uporabo Energy Plus sistema 21,06 m2. Natančneje je prikazano spodaj.


Prospekt lahko odprete tudi s klikom na to povezavo: Energy Plus System – Prikaz razlike v kvadraturi E+400 – PasivnaGradnja.si

Več primerjav z ostalimi sistemi gradnje je dostopno tule: Primerjava gradbenih sistemov

Prepričani smo, da Vam lahko ponudimo celostno storitev, ter da smo kvaliteten in korekten partner pri izvedbi Vašega objekta, ki bo Vam prijeten Dom, nam pa kvalitetna referenca. Ponujamo Vam torej objekt, ki bo zadostil vsem evropskim kriterijem za pasivno ali nizkoenergijsko gradnjo.

Kontaktirajte nas!

PasivnaGradnja.si je skupina izredno Usposobljeni Strokovnjakov

Ponujamo Vam Celostni pristop, Vodenje in Realizacijo Vašega objekta - PASIVNA HIŠA od PROJEKTA do OBJEKTA!
Kontaktirajte nas!