Dobrodošli v Pasivno Gradnjo

Kdo je PasivnaGradnja.si

Z Vami in za Vas izdelati dobre Projekte in zgraditi Kvalitetne Objekte, ker si boste ustvarili Dom in živeli kvalitetno življenje ob nizkih obratovalnih stroških in varni naložbi v kvalitetno izvedeno Pasivno hišo.
Gradnja hiše je edinstven in zelo pomemben trenutek za vsako družino ali posameznika. Želimo Vam ponuditi najboljši vpogled v možnosti na trgu, cenovno politiko in predstaviti Vaš projekt kar se da celostno in transparentno. S kvalitetnim in transparentnim delovanjem si želimo pridobiti Vaše zaupanje.
Zagotavljamo Vam, da se bomo temeljito poglobili v Vaš projekt. Sodelovanje in Vaše zaupanje jemljemo zelo resno. S svojim delom na Vašem projektu in realizaciji Vašega objekta želimo to zaupanje upravičiti in Vaša pričakovanja preseči. Zagotavljamo Vam, da bomo pri razvoju in realizaciji Vašega projekta upoštevali Vaše želje, zadnja dognanja stroke in skupaj z Vami realizirali projekt, ki bo tako Vam kot nam v ponos .

S področjem pasivne in nizkoenergijske gradnje in nadzorom le te se ukvarjamo že od leta 2002. Sprojektirali, izvedli in nadzirali smo že več kot 248 pasivnih in veliko več nizkoenergijskih objektov v različnih načinih gradnje.

Naše Znanje in Izkušnje

Poznavanje Tehnologij Gradnje 95
Poznavanje smernic in Kriterijev za Pasivno gradnjo 95
Vodenje Projektov 90
Izdelava Projektne dokumentacijes 95

Spoznajte Naš Tim

<strong>Projektiva</strong>
ProjektivaProjektna dokumentacija
Ponujamo Vam celostno izdelavo Vse potrebne projektne dokumentacije tako na PGD kot na PZI nivoju v okviru našega biroja.
<strong>Nadzor gradnje</strong>
Nadzor gradnjeNadzor vseh Gradbenih faz
Ponujamo Vam izvedbo Strokovnega Nadzora nad Kvaliteto Gradnje s poudarkom na Detajlih in Energetski učinkovitosti .
<strong>Izvedba</strong>
IzvedbaIzvedba Pasivnih objektov
Ponujamo Vam celostno in strokovno Izvedbo Vašega objekta. Naš Strokovni tim prevzame izvedbo Gradbenih, Obrtniških, Elektro in Strojnih del.