Nadzor gradnje Pasivne hiše

Nadzor in svetovanje pri izvedbi nizkoenergijskega ali pasivnega objekta (Nizkoenergijska ali Pasivna hiša)

nadzor pasivne hiše

Spoštovani,

s področjem pasivne gradnje se ukvarjamo že od leta 2002. Sprojektirali in izvedli smo že več kot 168 pasivnih in veliko več nizkoenergijskih objektov v različnih načinih gradnje. Ker se zavedamo, da je nadzor pri izvedbi ključnega pomena smo se odločili, da storitev, ki smo jo večinoma ponujali investitorjem, ki so pri nas naročili projektno dokumentacijo, ponudimo tudi vsem drugim, ki želite izvesti kvaliteten objekt, ki bo izpolnil vse evropske kriterije za nizkoenergijsko in pasivno gradnjo.

Kdaj je smotrno najeti strokovnjaka za pasivno gradnjo?
Svetujemo vam, da se odločite za sodelovanje z nami že pri izdelavi idejne zasnove, saj je že sama umestitev objekta na parcelo, orientacija in pozicioniranje oken ključno za energetsko bilanco pasivnega objekta. Pripravimo in seznanimo Vas s ključnimi točkami, ki so potrebne za izvedbo kvalitetnega objekta, brez toplotnih mostov.

V skladu z vašimi željami in ogledom parcele vam pomagamo narediti projektno nalogo in izbrati preverjene ponudnike za vašo želeno rešitev.

Več podatkov o izvajanju in smotrnosti nadzora si lahko preberete tudi tule: 

gradbeni nadzor 2

Nadzor pri izvedbi nizkoenergijskega ali pasivnega objekta
če že imate izdelano projektno dokumentacijo Vam lahko ponudimo naslednje storitve:

1. Pregled in ocena tehnične dokumentacije

Za vas naredimo pregled vaše tehnične dokumentacije, pregledamo predlagane materiale v projektu, preverimo ali so kakšni toplotni mostovi, naredimo PHPP energetski izračun in na podlagi tega preverimo korektnost izvedbe strojnih inštalacij. Na podlagi pregleda podamo pisno poročilo in naš predlog korekcij, ki bi bile potrebne za energetsko optimizacijo objekta