Prejeli smo še eno zahvalo s strani družine, ki smo ji izdelali projektno dokumentacijo in zgradili pasivno hišo pri Kranju. Takšnih nekaj vrstic je res najlepša zahvala za vse trud, ki je bil vložen v celoten proces dela, tako v fazi projekta, kot izvedbe. 

Alen pozdravljen,

Pišem ti z namenom, da ti sporočim, da smo po skoraj enem letu bivanja v naši pasivni hiški iz Isorasta zelo navdušeni nad bivanjem v njej. Tudi vročinski val preteklih tednov ni pustil prevelikih posledic v smisli pregretja (temperatura se je povzpela do še vedno prijetnih 25 st. C).

Prav tako pozimi nismo imeli večjih težav z ogrevanjem in samo porabo elektrike. Po najini oceni smo zgolj za ogrevanje porabili cca. 120 EUR za celotno kurilno sezono, pri čemer je bila temp. v hiši ves čas okoli 21 st. C.

Še enkrat bi se ti rada zahvalila za vso podporo pri našem projektu in ti še naprej želiva veliko uspeha na področju promocije pasivne gradnje v SLO.

Lep pozdrav,

Klemen in Menči

Mi se pa kot kolektiv zahvaljujemo za izkazano zaupanje in možnost sodelovanja.

Po vezava na objekt je tule: https://www.pasivnagradnja.com/pasivna-hisa-k-srednja-vas/. V kratkem dodamo še ostale slike z gradbišča.