Pasivna hiša R – Začetek gradnje nadstropja z gradbenim sistemom TermoLOGiK

Pasivna hiša R – Začetek gradnje nadstropaj z gradbenim sistemom TermoLOGiK

Začeli smo z izvedbo obodnih sten za katere smo uporabili gradbeni sistem za izvedbo pasivnih hišTermoLOGiK. Glede na razgibanost fasade, ki je izvedena v dveh nivojih in hkratne izvedbe segmenta notranjih nosilnih sten smo uporabili 4 verzije gradbenega sistema TermoLOGiK. Glavnina ovoja je izvedena z verzijo LOGiK 500, v debeini 50 cm, ki ima U vrednost stene U=0,089 W/m2K. Za segment notranjih sten je uporabljena verzija LOGiK 250.

Tudi pri tem objektu se pokaže izjemna kompatibilnost vseh verzij gradbenega sistema TermoLOGiK, ki omogočajo izjemno fleksibilnost gradnje ob tem, da ste vedno zelo natančni, izvedba je vedno brez toplotnih mostov in skrajno predvidljiva.

Primerjava uporabljenega sistema LOGiK 500 z ostalimi gradbenimi sistemi si lahko pogledate tule: Primerjava. Ključno pri primerjavi je seveda debelina stene in koliko neto kvadrature pridobimo z uporabo gradbenega sistema TermoLOGiK v primerjavi s klasično gradnjo,  cca 8 m2 na etažo objekta.

Projektant:
ARHEM d.o.o. – Pasivna Arhitektura  ->  ARHEM.si
Odgovorni vodja projekt: Alen Mladinov univ.dipl.inž.arh.      ZAPS 1244

Več o ostalih naših projektih si lahko pogledate na spodnjih povezavah:

Veseli bomo tudi vašega maila ali klica:

By |2022-04-09T18:36:57+02:0024 avgusta, 2021|Categories: Pasivna hiša R - Medno, Reference|Tags: , |Komentarji so izklopljeni za Pasivna hiša R – Začetek gradnje nadstropja z gradbenim sistemom TermoLOGiK

Delite to vsebino, Izberite željeno Platformo!

About the Author:

Go to Top