Pasivna hiša R – izvedba fasade – vgradnja polic in odkapnih profilov

Pasivna hiša R – izvedba fasade – vgradnja polic in odkapnih profilov

Pasivna hiša je zasnovana z linijsko potezo poglobitve na nivoju nadstropja. Takšen vizualni efekt je potrebno pravilno izvesti, da ni problemov pri uporabi objekta na dolgi rok. Pripravi se pravilna podlaga za vgradnjo okenskih polic, ki so različnih velikosti in morajo imeti možnost širjenja in krčenja. nad okni in nad poglobitvijo fasade pa se vgradijo odkapni profili.

Posebno pozornos je potrebno posvetiti tudi špaletam pri oknih kjer je potrebno dodatno doizolirati in narediti izravnavo do že prej vgrajenih vodil za žaluzije, ki so montirana na ALU okenski okvir.

Ob objektu je izvedena tudi hladna klet in podporni zid z zunanjim stopniščem, ki so popolnoma ločeni od objekta, tako konstrukcijsko kot funkcionalno. Ta del se bo izravnal z EPS izolacijo da se vizualno podaljša etaža pritličja. me objektom in tem delom je vgrajen fasadni diletacijski profil.

Video prikaz iz gradbišča:

Več o ostalih naših projektih si lahko pogledate na spodnjih povezavah:

Veseli bomo tudi vašega maila ali klica:

By |2020-12-01T23:36:29+02:0014 novembra, 2020|Categories: Fasada, Pasivna hiša, Pasivna hiša R - Logatec|Komentarji so izklopljeni za Pasivna hiša R – izvedba fasade – vgradnja polic in odkapnih profilov

Delite to vsebino, Izberite željeno Platformo!

About the Author:

Go to Top