Pasivna hiša B – Škofljica – video vizualizacija 2

Pasivna hiša B – Škofljica

Vizualizacija objekta iz pričje perspektive

Projekt obravnava izvedbo Pasivne hiše v gabaritu P+N. Velikost objekta cca 170 m2. Ovoj objekta – zunanji zidovi so izvedeni z gradbenimi sistemo za gradnjo Pasivnih hiš: TermoLOGiK. U vrednost zunanje stene je U=0,089 W/m2K. Primerjavo z ostalimi sistemi gradnje si lahko pogledate tule: Primerjava LOGiK500.

Pasivna hiša je zasnovana kot kubusna enota z dodanim nadstreškom na cestni strani. Vhodni del je rahlo vdrt v objekt in ste omogoča nadkrit vhodni del in pa možnost zamika nadstreška za parking.

Ob objektu je predvidena izvedba nadstreška ki pa je od objekta povsem termično ločena.  Za nadstrešek je uporabljen isti gradbeni sistem TermoLOGiK, ki omogoča poljubno kombiniranje različnih debelin izolacije in betonskega jedra.

Energetika objekta je zasnovana s toplotno črpalko, ki skrbi za ogrevanje sanitarne vode in ogrevanje objekta preko talnega gretja. V objektu je seveda predvidena izvedba prezračevalnega sistema z rekuperacijo. V objektu bomo integrirali poseben način za izvedbo temperiranja (hlajenja in gretja) na način aktivacije betona.

Projektant:
ARHEM d.o.o. – Pasivna Arhitektura  ->  ARHEM.si
Odgovorni vodja projekt: Alen Mladinov univ.dipl.inž.arh.      ZAPS 1244

Veseli bomo tudi vašega maila ali klica:

Več o ostalih naših projektih si lahko pogledate na spodnjih povezavah:

By |2021-06-12T20:19:04+02:0010 junija, 2021|Categories: Pasivna hiša B - Škofljica|Komentarji so izklopljeni za Pasivna hiša B – Škofljica – video vizualizacija 2

Delite to vsebino, Izberite željeno Platformo!

About the Author:

Go to Top