Pasivna hiša MA – Hotedršica – Izvedba hidroizolacije pod talno ploščo

Pasivna hiša MA – Izvedba hidroizolacije pod talno ploščo

Izvedba talne hidroizolacije na pred pripravljen podložni beton. Hidroizolacija je narejena pod talno ploščo in s tem je tudi plošča na “suhi” strani objekta.  Hidroizolacije je izvedena širše od talne plošče, da je omogočeno bodoče stikovanje z vertikalno hidroizolacijo sten. Pred nadaljnjo izvedbo je ključen pregled hidroizolacije in zaščita, da se hidroizolacije na poškoduje.

Začeli smo tudi s postavitvijo obodnega opaža za izvedbo temeljne plošče. Opaž je narejen po predvidenem obodu plošče, na način, da že vstavimo toplotno izolacijo. Za opaž plošče so uporabljeni segmenti velikopanelnega opaža, s katerimi bomo lahko zagotovili boljšo ravnino stranic plošče. Izrednega pomena pri opažu je dobro podpiranje, ki zagotovi, da ne pride do premikanja ali še hujše do razprtja opaža.

Projektant:
ARHEM d.o.o. – Pasivna Arhitektura  ->  ARHEM.si
Odgovorni vodja projekt: Alen Mladinov univ.dipl.inž.arh.      ZAPS 1244

Več o ostalih naših projektih si lahko pogledate na spodnjih povezavah:

Veseli bomo tudi vašega maila ali klica:

By |2022-02-16T18:11:08+02:0018 oktobra, 2021|Categories: Pasivna hiša MA - Hoterdšica, Reference, Talna plošča, Temeljna plošča|Komentarji so izklopljeni za Pasivna hiša MA – Hotedršica – Izvedba hidroizolacije pod talno ploščo

Delite to vsebino, Izberite željeno Platformo!

About the Author:

Go to Top