Pasivna hiša MA – Gradnje nadstropja z gradbenim sistemom TermoLOGiK – podpore

Pasivna hiša MA – Gradnje nadstropja z gradbenim sistemom TermoLOGiK – podpore

Gradnja obodnih sten nadstropja skoraj zaključena.  Uporabiljen je gradbeni sistem za izvedbo pasivnih hiš – TermoLOGiK. Glede na razgibanost fasade, ki je izvedena v dveh nivojih smo uporabili 2 verzije gradbenega sistema TermoLOGiK. Glavnina ovoja je izvedena z verzijo LOGiK 500, v debeini 50 cm, ki ima U vrednost stene U=0,089 W/m2K.

Tudi pri tem objektu se pokaže izjemna kompatibilnost vseh verzij gradbenega sistema TermoLOGiK, ki omogočajo izjemno fleksibilnost gradnje ob tem, da ste vedno zelo natančni, izvedba je vedno brez toplotnih mostov in skrajno predvidljiva.

Sistem TermoLOGiK ima unikaten način podpiranja med izvedbo in predvsem med betoniranjem sten. Stene betoniramo v celoti s pomočjo sistemske podporne konstrukcije, ki omogoča popolno stabilnost stene, obenem pa omogoča uravnavanje vertikalne ustreznosti.

Projektant:
ARHEM d.o.o. – Pasivna Arhitektura  ->  ARHEM.si
Odgovorni vodja projekt: Alen Mladinov univ.dipl.inž.arh.      ZAPS 1244

Več o ostalih naših projektih si lahko pogledate na spodnjih povezavah:

Veseli bomo tudi vašega maila ali klica:

By |2022-05-28T14:24:27+02:0017 novembra, 2021|Categories: Pasivna hiša MA - Hoterdšica, Reference, TermoLOGiK|Tags: , , |Komentarji so izklopljeni za Pasivna hiša MA – Gradnje nadstropja z gradbenim sistemom TermoLOGiK – podpore

Delite to vsebino, Izberite željeno Platformo!

About the Author:

Go to Top